Tervetuloa Lavandula verkkokauppaan!

On aina mukava tietää kuka verkkokaupan taustalla on. Verkkokaupan pitäjä kun ei tule samalla tavalla esiin kuin kivijalkakaupassa. Tässä verkkokaupassa kauppiaana toimin minä, Minna Auranen. Ajatus hyvän unen ja palautumisen verkkokaupasta syntyi vähitellen ja rauhallisesti viipyillen, aina välillä itsestään lempeästi muistutellen. Ehkä juuri niin kuin sellaisen kuuluukin syntyä!

Hyvä uni on ollut minulle aina tärkeä asia. Nukun katkonaisesti ja edellisen päivän positiiviset ja negatiiviset asiat vaikuttavat helposti uneeni. Vaikka olen arvostanut unta, eivät rauhoittumisen ja muun palautumisen tärkeys ole olleet minulle aina itsestään selviä asioita. Kuten moni muukin, olen oppinut niiden tärkeyden vasta kantapään kautta. Monista asioista innostuvana ihmisenä minulle yksi tärkeä oivallus on ollut huomata, että myös mukavista asioista voi uupua, jos ei malta välillä rauhoittua. Uskon että hyvän unen ja palautumisen verkkokaupalle on paikkansa tässä kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa.

Lavandula on jo toinen minulle rakkaan aiheen verkkokauppa. Yksi toteutuneista unelmistani on ollut saada tuoda iloa ja kauneutta ihmisten arkeen ensimmäisen verkkokauppani Puutarhurin Majan kautta. En oikeastaan koskaan unelmoinut kaupasta, vaan haaveeni oli saada jakaa pieni pala sitä onnea ja hyvää oloa, jota koin puuhastellessani puutarhassa ja kauniiden asioiden äärellä. Toivottavasti myös Lavandula tuo maailmaan vähän enemmän hyvää oloa. ❤️

Ihania ja palauttavia hetkiä elämääsi!

Terveisin,