VERKKOKAUPPA ON  SULKEUTUNUT 22.1.2024!

Voimassa 1.5.2023 alkaen

  • Toimitus 6,90 € Postipakettina tai Matkahuollon Lähellä pakettina
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin (ei koske kotiinkuljetusta)
  • Maksuton palautus
 

yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lavandula /Puutarhurin Maja Oy, Y-tunnus 2802747-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta puutarhurinmaja.fi, ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSAIKA

  • Aina nopea toimitus!
  • Arkena kello 13 mennessä tehdyt tilaukset lähtevät pääsääntöisesti matkaan jo samana päivänä
 

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä jo samana tai seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Puutarhurin Majan Facebook-sivuilla ja Puutarhurin Majan kaupan etusivulla.

TOIMITUSTAPA  JA -KULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Käytämme tilausten pakkaamisessa mahdollisuuksien mukaan siistejä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Uudelleenkäytetyt materiaalit ovat ekologisia ja mahdollistavat toimituskulujemme pitämisen kohtuullisina.

Toimitustavat:

  • Postipaketti (noutopisteeseen tai automaattiin) 6,90 €
  • Matkahuollon Lähellä paketti (noutopisteeseen tai automaattiin) 7,90 €
  • Posti kotipaketti (kotiinkuljetus 9-21 välillä) 12,90 €
 

Toimitus on ilmainen yli 100 € tilauksiin. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan Postipaketteja ja Matkahuollon Lähellä paketteja.

Voit valita itse pakettisi noutopisteen. Huomaathan, että kaikkein suurimmat paketit eivät mahdu automaatteihin. Jos toimituspisteeksi on valittu automaatti ja paketti ei kokonsa puolesta mahdu sinne, toimitetaan paketti lähimpään noutopisteeseen. Jos et löydä noutopistehausta toivomaasi noutopistettä, kirjoita se kassalla kommenttikenttään tai lähetä meille sähköpostia. Huomaathan, että noutopisteen ollessa täynnä kuljetysyritys saattaa ohjata paketin lähimpään vapaaseen noutopisteeseen.

Kun tilauksesi on lähtenyt matkaan saat sähköpostiviestin, jossa on seurantatunnus paketille.

MAKSUTAVAT

  • Verkkopankit / mobiilimaksutavat / maksukortit / useita lasku- ja osamaksu vaihtoehtoja
 

Tarjoamme paljon eri maksutapavaihtoehtoja kotimaisen maksuvälittäjämme Paytrailin kautta. Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti yleisimmillä verkkomaksutavoilla.

HUOM! Emme tarjoa itse suoraan laskua, vaan myös lasku-maksutavat tulevat palveluntarjoajiemme kautta. Huomaathan, että lasku-maksutavoissa saattaa olla erillinen laskutuslisä, joka veloitetaan laskulla. Tutustuthan huolellisesti palveluntarjoajan laskutusehtoihin.

Paytrail

”Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Lavandula /Puutarhurin Maja Oy).”

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 
 

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jos et saa tilausvahvistusta, tarkista sähköpostisi roskapostilaatikko. Jos viestiä ei löydy sieltäkään ota meihin yhteyttä varmistaaksesi että tilauksesi on tullut perille.

VAIHTO JA PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautus on sinulle maksuton. Ilmoita palautuksesta 14 päivän sisällä tuotteen saamisesta. Tämän jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee palautus ja sen jälkeen normaalisti uusi tilaus haluamastasi tuotteesta. Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme Postin laskuttamat palautuskulut.

Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen minna@207.154.217.227. Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet palautuksen tekemiseen. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita asiasta osoitteeseen minna@207.154.217.227 tai postitse yhteystiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu meille, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta Postin veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.  Huomaathan että Postin säilytysaika paketeissa on lyhentynyt 7 vuorokauteen!

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

YHTEYSTIEDOT

Lavandula c/o Puutarhurin Maja Oy
Kanjoninkatu 17
33720 TAMPERE

minna@207.154.217.227

Verkkopuodin pitäjä: Minna Auranen

Y-tunnus: 2802747-5

MUUTA

Autan mielelläni, jos sinulla on jotain kysyttävää tai esimerkiksi ongelmia tilauksen tekemisessä. Parhaiten meihin saa yhteyden palautelomakkeella tai sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen minna@207.154.217.227.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Mukavia ostoshetkiä!

Voimassa 1.5.2023 alkaen