ClipAir sieraintenlaajentimet kuorsaajalle

19,90 

Helppo apu nenän tukkoisuudesta johtuvaan kuorsaukseen.

Varasto loppu

SKU PR/00160 Categories , , Avainsanat

Kuvaus

ClipAir sieraintenlaajentaja on yksinkertainen laite joka parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta, tukkoisuutta sekä nielun kuivumista avaamalla hellävaraisesti nenäkäytävän kapeinta kohtaa. Se on suunniteltu erityisesti nenän tukkoisuudesta johtuvaan kuorsaukseen. Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Sieraintenlaajentajaa voi käyttää myös liikunnan aikana maksimoimaan hapenottokykyä. Hengittäminen sierainten kautta on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi.

ClipAir sieraintenlaajentaja on valmistettu lääketieteelliset standardit täyttävästä materiaalista. Se on tehokas ja läpinäkyvänä melko huomaamaton. Pakkauksessa on kolme kokoa S, M ja L, jokaista yksi kappale.

Käyttö

Aseta sieraintenlaajentaja ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Jos haluat voit laittaa laajentajan lämpimään veteen (60°C) ja muotoilla sen yksilöllisesti sieraimiisi sopiviksi. Pesu miedolla nestemäisellä pesuaineella ja huuhtelu haaleassa juoksevassa vedessä. Yhtä seiraintenlaajentajaa voi käyttää noin kolmen kuukauden ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ClipAir sieraintenlaajentimet kuorsaajalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: