DIY parfyymi – tuoksuton parfyymipohja omalle tuoksulle 27 ml, Farfalla

4,95 

Varasto loppu

-50%

Kuvaus

Sekoita oma parfyymisi lempituoksuistasi! Tässä suihkepullossa on valmiina 27 ml tuoksutonta parfyymipohjaa, johon voit lisätä haluamasi tuoksut ja tehdä ihan oman tuoksusi 100 % eteerisistä öljyistä. Tuoksuneutraali parfyymipohja on valmistettu luomualkoholista (denaturoitu bergamotilla) ja luomu hamamelisvedestä.

Koko: 27 ml parfyymipohjaa

Ohje oman parfyymin tekoon: Lisää 27 ml pulloon yhteensä noin 15-30 tippaa valitsemiasi eteerisiä öljyjä (lopputulos vastaa noin 3 – 5 til-% liuosta). Huomioithan annostelussa eteeristen öljyjen käyttö-ohjeet (joitain öljyjä annostellaan iholle tuleviin tuotteisiin vähemmän). Sekoita huolellisesti. Tuoksusekoitus saavauttaa loppulisen tuoksunsa muutaman päivän kuluttua. Suihkauta ranteiden sisäpuolelle, käsivarsille, kyynärpäihin, dekolteelle, korvanipukoihin tai hiuksiin.

HUOM! Ota huomioon että jotkin eteeriset öljyt ovat fototoksisia, eli niitä ei saa käyttää auringonvalolle altistuvilla ihoalueilla. Tarkista fototoksisuus ja eteerisen öljyn annostelu erikseen jokaisen eteerisen öljyn tuotetiedoista. Ole erityisen varovainen annostelussa, jos käytät valmiita tuoksusekoituksia koska sekoitusten eri öljyjen keskinäiset määrät eivät usein ole tiedossa (Lavandula ei suosittele valmiiden sekoitusten käyttöä iholle tuleviin tuotteisiin).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DIY parfyymi – tuoksuton parfyymipohja omalle tuoksulle 27 ml, Farfalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: