Kuorsaajan tyyny – tukee kylkiasennossa nukkumista

32,70 

Varasto loppu

SKU PR/00155 Categories , , , , Avainsanat
-70%

Kuvaus

Kuorsaajan tyyny on suunniteltu asentoriippuvaisen kuorsauksen hoitoon. Ergonominen tyyny ehkäisee kuorsausta tukemalla kylkiasennossa nukkumista. Kylkiasentoa suositellaan ensisijaisena keinona vähentää häiritsevää kuorsausta. Tyynyssä sijaitsevan keskiharjanteen ansiosta nukkuja pysyy todennäköisemmin kylkiasennossa koko yön. Tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimina. Kliinisissä tutkimuksissa asentoa muokkaavan tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti kuorsausta ja yöllisiä hengityskatkoksia (uniapnea). Tyynyn avulla nukkuja voi vähitellen oppia nukkumaan kylkiasennossa, jolloin keskiharjanteen merkitys vähitellen vähenee. Kokeile myös asentoriippuvaiseen uniapneaan!

Tyynyn materiaali on pehmeää viskoelastista muistivaahtoa (memoryfoam), joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Valmistettu Sveitsissä. Tyyny on Oeko-Tex® Standard 100 — sertifioitu. Tyynyyn saatavana myös vaihto-päällinen.

Koko: 55 x 30 cm
Materiaali tyyny: viskoelastinen muotovaahto
Materiaali tyynynpäällinen: 41 % bambu, 32 % polyamidi, 27 % polyesteri
Materiaali vetoketjullinen tyynynsuojus: 100 % puuvillaa

Hoito-ohje: Poista tyynyliina sekä tyynyn runkoa suojaava irrotettava päällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Bambu-kuituisen tyynynpäällisen ja irrotettavan tyynynsuojuksen voi pestä koneessa 30 °C.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorsaajan tyyny – tukee kylkiasennossa nukkumista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: