Kuorsaus- ja uniapneakisko lämpömuotoiltava Somnofit-S (pienempi uusi malli)

69,95 

Varasto loppu

SKU PR/00153 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Somnofit- S lämpömuotoiltava suunsisäinen laite kuorsaukseen ja lievään tai keskivaikeaan obstruktiiviseen uniapneaan. Uudistettu Somnofit-S malli on kooltaan n. 30 % pienempi kuin alkuperäinen Somnofit -versio. Laite koostuu muotista, joka muotoillaan itse keitinvedessä kuumentamalla sekä säätöhihnoista. Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto vähentää tai pysäyttää kuorsauksen ja unenaikaiset hengityskatkokset (uniapnea).

Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus- ja uniapneaoireet syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofit-S -laitteen tarjoaman mekanismin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa vapauttaen ilmatiet. Hoidon kannalta on olennaista, että lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee uniapneakiskon käyttöä pitkäaikaisessa uniapneaoireiden ehkäisemisessä. Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää tai poistaa kuorsauksen. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % mutta se saattaa vaihdella huomattavasi yksilötasolla. Näin ollen lääkärin tulisi ensisijaisesti opastaa sopivan hoitomuodon löytämisessä.

Somnofit-S on alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergeeniton.

Uudistettu, patentoitu muotoilu ja pelkistetty, pienempi koko tekevät Somnofit-S uniapneakiskosta käytössä miellyttävämmän ja entistä helpomman puhdistaa. 2016 parhaan kuorsauskiskon tittelin voittaja Saksassa (Testsieger)

HUOM!  Älä käytä laitetta jos sinulla on irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkipuja, irrallisia hampaita tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta tai olet alle 18 vuotias. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Kiskoon tottuminen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Huomioithan kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavat elintavat.

Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä yleensä 8 – 15 kk. Yöllinen hampaiden narskutus, suun happamuus ja laitteen hygienia vaikuttavat käyttöikään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorsaus- ja uniapneakisko lämpömuotoiltava Somnofit-S (pienempi uusi malli)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: