Kuorsauskisko Somnolis

Tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Vain 0 varastossa

SKU PR/00151 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Somnolis kuorsauskisko on edullinen oraalinen laite kuorsauksen ehkäisyyn. Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen ja huomaamaton purentakisko on suunniteltu vähentämään kuorsausta sekä lievää tai satunnaista uniapneaa tilapäisesti. Pitkäaikaiskäyttöön suosittelemme yksilöllisiä lämpömuotoiltavia Somnofit / Somnofit-S uniapneakiskoja.

Somnolis kuorsauskiskon kehittelyssä on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa ja sen vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu menetelmä vähentää tai jopa pysäyttää kuorsauksen. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus syntyy ylähengitysteiden tukkiessa ilman vapaan kulun. Somnolis edesauttaa leuan anatomista asentoa vapauttaen ylähengitystiet ja estäen kielen valumista nieluun. Kisko voidaan sovittaa säätöhihnoilla mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Laite on valmistettu lääkinnälliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä materiaalista, joka ei sisällä lateksia tai bisphenol A:ta. Pakkauksessa on 4 kpl säätöhihnoja, jotka voidaan sovittaa neljän voimakkuusasteen tarkkuudella. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen ensisijaisena hoitomuotona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Häiritsevä kuorsaus saattaa joissakin tapauksissa hoitamattomana johtaa lyhyisiin hengityskatkoksiin (uniapnea), joilla on haitallisia vaikutuksia syvänunen vaiheeseen. Seurauksena voi ilmetä mm. jatkuvaa väsymystä, päänsärkyjä, ärtyneisyyttä ja oireiden pitkittyessä sydän- ja verisuonitautien oireita. Uniapneaa pahentavia tekijöitä ovat ylipaino, päihteet, uni- ja rauhoittavat lääkkeet, väsymys ja stressi.

Vinkki: Somnolis mahtuu vaikka housujen taskuun ja on huomaamaton käyttää, joten se on erinomainen erityisesti matkustettaessa.

HUOM! Alä käytä Somnolis kiskoa jos sinulla on irrotettava tai helposti irtoava hammasproteesi, alaleuan nivelkipuja, irtoava hammas tai olet alle 18 vuotias. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma kuorsauskiskon soveltuvuudesta itsellesi. Mikäli kuorsauskiskon käyttö ei olennaisesti vähennä oireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien, kuten uniapnean selvittämiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorsauskisko Somnolis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: