Lämpömuotoiltava purentakisko narskutukseen, Sanabrux

34,95 

Varasto loppu

SKU PR/00154 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Lämpömuotoiltava Sanabrux purentakisko suojaa hampaita bruksismin eli narskutuksen aiheuttamalta hampaiden kulumiselta. Kisko on joustava ja käytössä miellyttävä suunsisäinen yöllä käytettävä apuväline narskutuksesta kärsiville henkilöille. Purukisko on suunniteltu ja valmistettu Sveitsissä. Se on luokan I lääkinnällinen laite joka on valmistettu lääketieteelliset ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista.

Suojamuotti muotoillaan itse suuhun sopivaksi keittämällä sitä vedessä. Yksinkertaisen suomenkielisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (mittari tulee pakkauksen mukana). Kun lämpötila on saavutettu poistetaan kiskomuotti vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana tulevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä, jonka jälkeen Sanabrux on käyttövalmis. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä!

Voimakasta bruksismia kannattaa hoitaa, sillä se voi vaurioittaa hampaita ja hampaiden kiillettä sekä aiheuttaa hammaspaikkojen lohkeamista. Lisäksi jatkuva narskutus voi aiheuttaa suun ja korvan alueen kiputiloja, suun limakalvon haavaumia, tinnitusta tai päänsärkyä. Liikarasitus purentalihaksissa voi heijastua myös kasvoihin ja aiheuttaa kaulan ja hartioiden lihasjäykkyyttä ja kiputiloja. Bruksismi saattaa lievittyä lihaskireyksien hoidolla ja stressin lievittämisellä. Käänny hammaslääkärin puoleen jos kärsit voimakkaasta pitkäaikaisesta bruksismista.

HUOM! Älä käytä kiskoa jos sinulla on hammasproteesi, heikosti kiinnitetty hammasimplantti, alaleuan nivelkipua, irtoava hammas tai etenevä hammasta ympäröivä sairaus, alle 10 hammasta ala-tai ylärivistössä tai olet alle 18 vuotias. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä ja kiskoon tottuminen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Lopeta käyttö jos se aiheuttaa voimakasta kipua tai ärsytystä tai pitempiaikaista epämukavuutta. Saattaa joissakin tapauksissa aiheuttaa purennanmuutoksia, jolloin lääkärin seuranta on suositeltavaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpömuotoiltava purentakisko narskutukseen, Sanabrux”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: