Makea appelsiini eteerinen öljy luomu 5 ml, Oshadhi

5,34 

Varasto loppu

SKU PR/00209 Categories , , , , Avainsanat
-40%

Kuvaus

Raikas, makea ja täynnä elinvoimaa – appelsiinin (Citrus sinensis) eteerinen öljy on luonnollinen aarre, joka luo aurinkoisen ilmapiirin mihin tahansa tilaan. Tämä ihastuttava öljy on peräisin luomulaatuisista appelsiinipuun kuorista, ja sen pirteä tuoksu tuo piristystä sekä keholle että mielelle.

Appelsiinin eteerinen öljy tuoksuu ihanan makealta mutta samalla myös piristävän raikkaalta. Se sopii käytettäväksi erilaisiin rentouttaviin tuoksusekoituksiin. Appelsiinin tuoksu rentouttaa väsyttämättä, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi työpäivän aikana käytettäväksi. Appelsiinin eteerinen öljy on monin tavoin tasapainottava. Se tasapainottaa sekä ihoa että mieltä.

Appelsiinin eteerinen öljy on tunnettu energisoivasta vaikutuksestaan. Sen tuore ja makea tuoksu voi auttaa karkottamaan stressiä ja ahdistusta, luoden sen sijaan iloisen ja rentoutuneen olotilan. Öljyn positiivinen vaikutus mielialaan tekee siitä loistavan valinnan huoneiden tuoksuttamiseen ja aromaterapiaan.

Oshadhin appelsiinin eteerinen öljy on kuin aurinko pullossa – sen kirkas ja eläväinen tuoksu voi auttaa sinua tuomaan valoa pimeään vuodenaikaan.

Tämä öljy voi myös tukea ihon terveyttä. Sen antioksidantit voivat auttaa neutraloimaan vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia, jolloin iho näyttää terveemmältä ja säteilevältä. Appelsiinin eteerinen öljy sopii tasapainottamaan rasvaista ja akneen taipuvaista ihoa.

Appelsiinin eteeristä öljyä voi käyttää monipuolisesti. Voit lisätä muutamia tippoja diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn luodaksesi energisoivan ja iloa tuovan tunnelman kotiisi tai työtilaasi. Lisäämällä tuoksua tuoksupuikkoon on aurinkoinen ja rentouttava tuoksu aina saatavillasi. Voit sekoittaa muutamia tippoja appelsiinin eteeristä öljyä perusöljyyn ja lisätä sen kylpyveteen ja nauttia rentouttavasta ja mieltä ylentävästä kylpyhetkestä. Muista sina laimentaa eteerinen öljy sopivalla pohjaöljyllä, jos käytät sitä suoraan iholla.

Lavandula suosittelee kokeilemaan appelsiinin eteeristä öljyä:

  • stressaantuneelle
  • pikarentouttajaksi työpäivän lomassa
  • esiintymisjännitykseen
  • kaamosmasennukseen
  • kosmetiikkaan rasvaista ja akneen taipuvaista ihoa tasapainottamaan
  • tuoksusekoituksiin raikastamaan tuoksuja

Appelsiinin eteerisen öljyn käyttö:

  • Kylpyvesi: 5-10 tippaa (sekoita ensin perusöljyyn)
  • Tuoksulamppu/diffuuseri: 3-5 tippaa veteen
  • Vartalo ja hieronta: sekoita noin 5 tippaa /10ml perusöljyä

HUOM! Älä käytä eteerisiä öljyjä laimentamattomina suoraan iholle. Laimenna öljy aina perusöljyyn.

Tuoksu: Sitruksinen ja hedelmäinen, makea
Tuoksunuotti: Ylänuotti

Tieteellinen nimi: Citrus sinensis
Ainesosat: Citrus sinensis eteerinen öljy
Alkuperämaa: Iltalia
Tuotantotapa: Kylmäpuristettu
Kasvinosa josta tuotettu: Hedelmän kuoret
Säilyy avattuna: noin 1 vuosi
Onko fototoksinen: Ei
Koko: 5 ml
Pakkaus: sininen lasipullo, lapsilukollinen korkki

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa käyttää laimentamattomana suoraan iholla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Ei sovellu vauvoille. Keskustele käytöstä lääkärin kanssa jos olet raskaana. Säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makea appelsiini eteerinen öljy luomu 5 ml, Oshadhi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: