Mutjutin hierontaan ja faskiakäsittelyyn

7,45 

Varasto loppu

-50%

Kuvaus

Mutjutin on näppärä ja pieni hierontaväline. Suomessa keksitty Mutjutin on helppokäyttöinen ja sillä voi itse hieroa lihaksia ja lihaskalvoja eli faskioita. Hieromalla voit helpottaa lihasten toimintaa, lisätä verenkiertoa ja vähentää kipuja. Mutjuttimessa on erilaisia kohtia joilla voit itse käsitellä kädet, jalat, niska- ja hartiaseudun sekä päänalueen. Sopii hyvin myös esimerkiksi käsien ja jalkaterien pienempien lihasten käsittelyyn. Mukana tulee hyvä suomenkielinen käyttöohjevihko, jossa on ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon.

Mutjuttimen käyttö

Mutjuttaminen on itse tehtävää lihaskalvokäsittelyä. Mutjuttimella vaikutetaan lihaskalvojen toimintaan aiheuttamalla paine ihon alle ja nytkyttämällä Mutjutinta edestakaisin.

Aseta mutjutin arkaan tai kipeään kohtaan ja tee liikettä 10-30 sekuntia paikoillaan. Siirry tämän jälkeen toiseen kohtaan ja käy koko käsiteltävä lihas läpi kokonaan. Näin saadaan kokonaisvaltaisempi vaikutus siihen kehonosaan, missä jännittyneisyyttä tai kipua on.

Kipu voi johtua monista eri syistä, kuten yksitoikkoisesta työasennosta tai rankasta treenistä. Kivun tunne lihaksia koskettaessa kertoo, että lihaskalvo on estynyt liukumaan ja venymään normaalisti. Mutjuttimen aiheuttama paine ja edestakainen liike vapauttavat lihaskalvoja niihin kiinnittyneistä muista kudoksista. Lihaskalvojen vapautuminen edesauttaa aineenvaihduntaa, poistamalla kuona-aineita kehosta.

Koko: 8 x 7 x 0,4 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mutjutin hierontaan ja faskiakäsittelyyn”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: