Suojelus – Protect Mala voimakaulakoru puurasiassa

14,95 

Varasto loppu

SKU PR/00302 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Kaunis aidoista kivihelmistä valmistettu mala kaulakoru. Korussa on 108 helmeä ja kaunis ruusukvartsista valmistettu kolmion muotoinen riipus. Kaulakorussa on ruusukvartseja, jaspiksia, amatsoniittejä ja tiikerinsilmiä.

Puolijalokivillä / korukivillä uskotaan olevan parantavia ja eheyttäviä voimia. jokaisella kivellä sanotaan olevan omat erityiset voima-alueensa. Tähän koruun on yhdistetty kiviä jotka voivat auttaa suojelemaan sisäistä rauhaa. Koru voi olla tukenasi varsinkin silloin kun kohtaat pelottavia, ahdistavia tai stressaavia kokemuksia.

Tiikerinsilmä
Tiikerinsilmä on tahdonvoiman ja suojeluksen kivi. Se tuo kantajalleen voimaa odottaa kärsivällisesti oikeaa hetkeä. Tiikerinsilmä voi auttaa keskittymisessä ja tuoda mielenrauhaa.

Ruusukvartsi
Ruusukvartsi tunnetaan ”universaalin rakkauden” kivenä. Se puhdistaa ja avaa sydämen rakkaudelle itseä kohtaan sekä luo lempeän ilmapiirin sisäisten haavojen parantumiselle.

Monivärinen jaspis
Jaspiksen kerrotaan tuovan suojaa ja poistavan negatiivistä energiaa. Jaspis voi auttaa stressavissa tilanteissa ja tuoda sisäistä rauhaa ja tyyneyttä.

Amazoniitti
Amazoniitin uskotaan avaavan mielen näkemään erilaisia ​​näkökulmia. Se on aitouteen perustuva harmonian kivi, joka saattaa auttaa sinua puhumaan suoraan sydämestäsi ja olemaan uskollinen itsellesi.

Pituus: 44 cm
Helmen halkaisija: 8 mm
Helmien lukumäärä: 108 kpl
Riipuksen pituus: 30 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suojelus – Protect Mala voimakaulakoru puurasiassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: