Tasapaino – Balance Mala voimakaulakoru puurasiassa

18,95 

Varasto loppu

SKU PR/00304 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Kaunis aidoista kivihelmistä valmistettu mala kaulakoru. Korussa on 108 helmeä ja kaunis kuun muotoinen kullanvärinen riipus. Kaulakorussa on ruusukvartseja ja jaspiksia.

Puolijalokivillä / korukivillä uskotaan olevan parantavia ja eheyttäviä voimia. jokaisella kivellä sanotaan olevan omat erityiset voima-alueensa. Tähän koruun on yhdistetty kiviä jotka voivat auttaa saavuttamaan kehon, mielen ja sielun tasapainon. Koru voi olla tukenasi varsinkin silloin kun tunnet että jokin osa-alue elämässäsi on epätasapainossa.

Ruusukvartsi
Ruusukvartsi tunnetaan ”universaalin rakkauden” kivenä. Se puhdistaa ja avaa sydämen rakkaudelle itseä kohtaan sekä luo lempeän ilmapiirin sisäisten haavojen parantumiselle.

Monivärinen jaspis
Jaspis tunnetaan henkisenä ja parantavana kivenä. Se voi auttaa mieltä saavuttamaan rauhallisuuden. Jaspiksen sanotaan imevän negatiivista energiaa ja tuovan tasapainoa sielun, mielen ja kehon välille. Tämä kivi voi olla hyödyllinen myös shamaanimatkoille.

Lootuskukkariipus
Lootuksenkukka on puhtauden, valaistumisen, toivon ja uudestisyntymisen symboli. Se muistuttaa luottamaan näkymättömään polkuun, joka johtaa aurinkoon.

Koru toimitetaan yksinkertaisen kauniissa kangaspussissa ja puurasiassa.

Pituus: 45 cm
Helmen halkaisija: 8 mm
Helmien lukumäärä: 108 kpl
Riipuksen halkaisja: 9 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tasapaino – Balance Mala voimakaulakoru puurasiassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: