Tattarityyny 50 x 60 cm

14,97 

Luonnollinen tattariakanatäytteinen tyyny.

Varasto loppu

SKU PR/00157 Categories , , , ,
-70%

Kuvaus

Tattariakanoilla täytetty tyyny. Tyyny voidaan muokata itselle sopivanmuotoiseksi. Se tukee kaularangan luonnollista asentoa ehkäisten päänsärkyä ja niska-hartijaseudun jumitiloja. Tyynyn sisältämät tattarinakanat hierovat kevyesti pään ja niskan aluetta rentouttaen ja lievittäen stressitiloja. Tattarityynyn kokoa voi säätää tarpeen mukaan poistamalla akanoita tyynystä. Akanat ovat vetoketjullisen tyynynpäällisen sisällä vapaasti. Tattarityynyn koko on sama kuin tavallisen tyynyn, 50 x 60 cm ja paino noin 2,2 kg. Vetoketjullinen päällinen on valkaisematonta puuvillaa. Tyyny on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa.

Miksi tattaria?

Tattariakana on allergeeniton ja kipua lievittävä. Se sopii lihasten rentoutukseen, yöhikoilevalle ja neutraloi sähkölaitteiden tuottamaa säteilyä. Tattariakana sopii tyynyntäytteeksi sen matalan kosteustason, hyvän ilmankierron ja helppohoitoisuuden vuoksi. Lämpöä johtamattomana tattari ei hiosta ja on näin ollen ihanteellinen tyynyn täytteenä, tarjoten viileyttä kesällä ja lämpöä talvella. Tattaritäytteistä tyynyä voidaan käyttää myös kylmäkompressiona (pakastin) tai lämpöhoitona (uuni).

Tattarityynyn hoito

Vetoketjullinen tyynyliina pestään normaalisti konepesussa, mutta tattaritäyte ei vaadi erityistä hoitoa sillä bakteerit tai punkit eivät juurikaan voi kasvaa siinä. Tattari on pölytöntä eikä se kerää pölyä tai kosteutta itseensä. Tattarin ominaisuudet paranevat ajan myötä ja mikäli täytettä halutaan raikastaa, voi akanat ajoittain pakastaa tai asettaa aurinkoon. Tyynyn päällinen on irrotettavissa vetuketjulla pesua varten. Poista tattariakanat pesun ajaksi (paperipussi sopii tarkoitukseen mainiosti).

Koko: 50 x 60 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tattarityyny 50 x 60 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: