TENS kivunlievittäjä laite Classic

29,95 

Varasto loppu

-50%

Kuvaus

Classic TENS laite on helppokäyttöinen ja pienikokoinen kivunlievittäjä. Laite toimii pattereilla joten se on helppo ottaa myös mukaan. TENS kivunlievittäjä toimii pakkauksen mukana tulevien itsestäänkiinnittyvien geelityynyjen eli elektrodien kautta, jotka kiinnitetään kipualueelle tai sen läheisyyteen. Classic TENS-laite täyttää kaikki EU:n terveydenhuollon laitteille asetetut laatuvaatimukset ja laitteen mukana tulee suomenkielinen ohje.

TENS on tehokas ja turvallinen kivunlievityskeino, jota voidaan käyttää mm. seuraaviin tiloihin (varmista laitteen käytön sopivuus sinulle hoitavalta lääkäriltäsi tai muulta terveydenhoitohenkilökunnalta):

 • nivelrikko
 • niska- ja selkäkipu
 • osteoporoosi-kipu
 • iskias ja noidannuoli
 • revähdykset ja urheiluvammat
 • kuukautiskipu
 • migreeni
 • rannekanavaoireyhtymä
 • raajojen haamukipu
 • post-operatiivinen kipu

Mitä on TENS laite?

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) on ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio, joka pääsee syvemmälle kuin ihon kautta tapahtuva hieronta. TENS-laite lähettää pienitaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. Sähköimpulssit saavat veren kiertämään, lihakset rentoutumaan ja väsymyksen kaikkoamaan. Menetelmää käytetään yleisesti myös sairaaloissa ja erityisesti urheilulääkäreiden vastaanotoilla.

TENS-laite lähettää hoidettavaan kohteeseen kevyitä sykäyksiä, jotka vaikuttavat kahdella eri tavalla:

 • tuntohermoja stimuloimalla tieto kivusta estyy kulkeutumasta aivoihin
 • alhaisella teholla käytettynä TENS-laitteen aikaansaaman lihasten supistumisen (jonka aivot tulkitsevat lihasharjoitteluksi) seurauksena elimistö alkaa tuottamaan omia kivunlievityshormonejaan, endorfiineja.

Classic TENS tekniset tiedot

Laite on kaksikanavainen, joten voi hoitaa kahta kipualuetta samanaikaisesti. Laitteessa on symmetrinen bifaasinen impulssi, taajuus säädettävissä 1-150Hz, impulssin pituus säädettävissä 50-250H, voimakkuus 0-80mA (500 ohmia), taajuusalue: 1-200Hz, virtamuodot: jatkuva, burst ja modulaatio, vedettävä suojakansi, mitat: 63 x 85 x 23mm ja paino: 100 g.

Yksi elektrodityyny kestää jopa 20 käyttökertaa, jonka jälkeen se tulisi vaihtaa uuteen. Elektrodityynyt löydät täältä: http://207.154.217.227/tuote/vaihtoelektrodit-classic-tens-kivunlievittajaan/

HUOM! Älä käytä TENS laitetta jos sinulla on sydämentahdistin, epilepsia tai olet raskaana. Ei tule käyttää alle 8 -vuotiaalle lapselle, sydämen tai metallisen implantin päällä, kaulavaltimolla, kurkunpään tai nielulihasten alueella, niskan etu/sivuosissa, silmiin tai silmänympärysiholla eikä märällä iholla. Vältä elektronisten laitteiden, kuten mikroaaltouunin käyttöä hoidon aikana. Ei tule käyttää autolla ajettaessa. Jos sinulla on sairauksia tai lääkityksiä tai olet muuten epävarma sopiiko laite sinulle, kysy aina ensin lääkäriltäsi tai muulta hoitavalta taholta.

Pakkauksen sisältö: 1 laite, 4 kpl elektrodeja, 2 kpl elektrodikaapeleita, säilytyspussi, pikakäyttöohje ja 9 V paristot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TENS kivunlievittäjä laite Classic”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: