Timjami ct. Linalool eteerinen öljy luomu 5 ml, Oshadhi

7,16 

Varasto loppu

-60%

Kuvaus

Niin tuoretta ja kun kuivattua timjamia sekä eteeristä öljyä on käytetty jo pitkään bakteerien ja virusten torjumiseen. Yleisimmin saatavilla olevista eteerisistä timjamiöljyistä Thyme ct linalool on yleensä hellävaraisimpia ja turvallisimpia, kun taas timjami ct tymoli sisältää enemmän tymolia ja voi olla tehokkaampi antibakteerinen/viruksenvastainen öljy.

Timjami on yksi perinteisimpiä kasvilääkinnässä käytettyjä yskä- ja vilustumisrohtoja. Tämä linalool-tyyppinen timjamiöljy on hyvin lempeää, ja sopii siksi myös lapsiperheiden aromaterapiaan sekä kosmetiikkatuotteisiin.

Timjami sopii parhaiten rasvaisen ihon hoitoon. Sitä voi myös käyttää lievittämään hyönteisten pistosten kutinaa. Hierontaöljyissä se auttaa lihaskipuihin.

Tuoksu: raikas ja yrttinen
Tuoksunuotti: Sydän

Tieteellinen nimi: Thymus vulgaris
Ainesosat: Thymus vulgaris eteerinen öljy
Kemotyyppi (ct.): Linalool
Alkuperämaa: Espanja
Tuotantotapa: Tislattu
Kasvinosa josta tuotettu: Kukat ja kasvi
Säilyy avattuna: noin 2 – 3 vuotta
Onko fototoksinen: Ei
Koko: 5 ml
Pakkaus: sininen lasipullo, lapsilukollinen korkki

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa käyttää laimentamattomana suoraan iholla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Ei sovellu vauvoille. Keskustele käytöstä lääkärin kanssa jos olet raskaana. Säilytä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

HUOM! Timjamilla on useita kemotyyppejä (ct), ostaessasi Timjamin eteeristä öljyä muista tarkistaa eteerisen öljyn kemotyyppi. Laadukkaissa eteerisissä öljyissä Timjamin kemotyyppi löytyy tuotteen etiketistä ja nimestä. Eri kemotyyppien eteeriset öljyt ovat hyvin erilaisia voimakkuudeltaan ja käyttöaiheiltaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Timjami ct. Linalool eteerinen öljy luomu 5 ml, Oshadhi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: