Tuoksukivi alustalla Ruusu, Oshadhi

19,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Kaunis pieni ruusun muotoinen tuoksukivi viinipunaisella keramiikka-alustalla. Alusta on lasitettua keramiikkaa ja valkoinen ruusu lasittamatonta keraamista materiaalia.

Tuoksukivi on helppo tapa käyttää eteerisiä öljyjä tilan tuoksuttamiseen. Se on hyvä ja turvallinen vaihtoehto avoimelle tuoksulyhdylle esimerkiksi lemmikki- ja lapsiperheisiin. Eteeristä öljyä tipautetaan suoraan tuoksukivelle. Tuoksukiveä käytettäessä tuoksu rajoittuu pienemmälle alueelle, kuin esimerkiksi diffuuseria käytettäessä. Tämän vuoksi se sopii erityisen hyvin esimerkiksi työpaikalle omalla työpöydällä käytettäväksi. Tuoksukiveä voi käyttää mm. vessassa ja kylpyhuoneessa, yöpöydällä ja autossa.

Käyttö: Tipauta muutama tippa 100% eteeristä öljyä tai eteeristen öljyjen tuoksusekoitusta kivelle. Tuoksu vapautuu vähitellen hienovaraisesti ympäröivään tilaan. Lisää tuoksua tarpeen mukaan, esimerkiksi rauhoittavaa unituoksua aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Värilliset öljyt voivat värjätä kiveä. Voimakkaimmat tuoksut (esimerkiksi tummat juurituoksut) voivat jättää pysyvää tuoksua tuoksukivelle. Kannattaakin hankkia useampi kivi eri tyyppisille tuoksuille.

Materiaali: keramiikka
Koko: alustan halkaisija noin 7,8 cm, ruusun halkaisija noin 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksukivi alustalla Ruusu, Oshadhi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: