Tuoksupuikko metallinen Airome vihreä, Oshadhi

9,54 

Varasto loppu

-40%

Kuvaus

Kätevä tyhjä tuoksupuikko, johon voit itse lisätä haluamasi tuoksuista eteeristä öljyä. Setti sisältää vihreän metallisen tuoksupuikon ja kolme huopasydäntä. Tuoksupuikko on kätevä pitää mukana ja siitä on helppo nuuhkaista tarpeen tullen eteeristä öljyä missä ja milloin vain. Voit käyttää inhalaattoripuikkoja sopivan eteerisen öljyn kanssa esimerkiksi rauhoittumiseen, hengitysteiden avaamiseen, virkistäytymiseen tai keskittymiskyvyn lisäämiseen. Tuoksupuikko on myös hyvä ja muita huomioiva tapa käyttää eteerisiä öljyjä silloin kun tuoksuja ei voi käyttää koko tilassa (esimerkiksi tuoksulle herkistyneet henkilöt tai lemmikit). Tuoksupuikossa on kansi, korkki ja sisällä huopasydän eteeristä öljyä varten. Sen materiaali on metallia. Tämä laadukas tuoksupuikko sulkeutuu tiiviisti, joten tuoksu säilyy kauan puikon sisällä. Oshadhin Airome tuoksupuikko on uudelleen käytettävä. Paketti sisältää kolme huopasydäntä ja huopasydämiä on ostettavissa erikseen lisää. Katso: täyttöpakkaus tuoksupuikkoon.

Käyttö: Avaa tuoksupuikko ja ota huopasydän ulos. Tipauta huopaan valitsemaasi tai valitsemiasi eteerisiä öljyjä tai valmista tuoksusekoitusta. Sopiva annostus on 3 – 15 tippaa aikuisille ja 1-3 tippaa lapsille (huomioi tuoksun sopivuus lapsille). Annostus riippuu mm. käyttämistäsi öljyistä. Aloita pienellä määrällä ja lisää tarvittaessa. Laita huopasydän takaisin puikkoon ja sulje tiiviisti. Nuuhki tuoksua! Lisää tuoksua tarvittaessa.

Pakkaus: 1 inhalaatiopuikko ja kolme huopasydäntä (HUOM! kuvassa on kaksi tuoksupuikkoa, paketti sisältää vain yhden tuoksupuikon.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksupuikko metallinen Airome vihreä, Oshadhi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: