Tuoksusekoitus – Metsän syli (mm. sembramänty ja saksanpihta) 5 ml, Farfalla

9,95 

Varasto loppu

SKU PR/00164 Categories , , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Selkeyttävä, vahvistava ja rentouttava tuoksusekoitus havupuiden eteerisistä öljyistä. Sembramännyn eteerinen öljy yhdistettynä muiden rauhoittavien ja rentouttavien havupuiden eteerisien öljyjen kanssa virkistää kuin kävely raikkaassa metsäilmassa. Tuoksu puhdistaa huoneilmaa ja samalla se tuulettaa myös ajatukset. Kun et ehdi tai pääse metsään, tällainen kotonakin otettu ”metsäkylpy” auttaa hengittämään syvemmin. Se rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja antaa selkeyttä ja voimaa jokapäiväisen elämän haasteisiin. Valmistettu 100% eteerisistä öljyistä, mm. saksanpihta, sembramänty, siperianpihta, setri ja palsamipihta.

Vinkki: Voit tehdä oman metsäisen huonetuoksun lisäämällä tuoksusekoitusta Farfallan DIY huonetuoksupohjaan!

Käyttö ja annostus: Diffuuserissa ja tuoksulyhdyssä huoneen koon mukaan, noin 1 tippa /10m2. Tuoksupuikossa noin 3 – 15 tippaa. Tuoksukivelle muutama tippa. Aloita annos pienellä määrällä ja lisää tarvittaessa.

Tuoksusekoitus 100% eteerisistä öljyistä: mm. saksanpihta, sembramänty, siperianpihta, setri ja palsamipihta* limoneeni**, beeta-pineeni**, linalyyliasetaatti**, afa-pineeni**, linalooli**
** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa, saattaa aiheuttaa allergisen reaktion

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuoksusekoitus – Metsän syli (mm. sembramänty ja saksanpihta) 5 ml, Farfalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: