Unisin Mieltä rauhoittava ja nukahtimisaikaa lyhentävä Melatoniini yrttiuute 90 tabl., bertil’s health

3,98 

Varasto loppu

SKU PR/00040 Categories , , ,
-80%

Kuvaus

Unisin tabletit sisältävät mieltä rauhoittavia ja nukahtamisaikaa lyhentäviä yrtteja ja melatoniinia. ”Pimeähormoni” melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sitruunamelissa (Melissa officinalis) auttaa ylläpitämään normaalia unta ja vähentää levottomuutta ja kärsimyskukka (Passiflora incarnata) auttaa rauhoittamaan mielialaa sekä lisäämään stressinsietokykyä. Vihreästä teestä tunnettu L-teaniini vahvistaa bertil’s Unisinin monipuolisuutta.

Koko: Pakkauskoko: 90 tablettia / 41 g

Unisin tabletit voivat auttaa:

  • Unentuloa helpottamaan
  • Kiireisen arjen keskellä rentoutumiseen
  • Vaihtoehdoksi vahvoille melatoniinivalmisteille
  • Avuksi lievittämään aikaerosta johtuvaa levottomuutta

Annostus:
aikuisille 1 – 2 tablettia illalla n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:
Sitruunamelissauutetta 150 mg, kärsimyskukkauutetta 100 mg, L-teaniinia 45 mg, melatoniinia 1,5 mg.

Ainesosat:
Täyteaine selluloosajauhe, sitruunamelissa (Melissa officinalis) -uute, L-teaniini -uute, kärsimyskukka (Passiflora incarnata) -uute, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine E470b, melatoniini (ei-EU).

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Tarkastathan ainesosaluettelon ja käyttöohjeen pakkauksesta ennen tuotteen käyttöönottoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unisin Mieltä rauhoittava ja nukahtimisaikaa lyhentävä Melatoniini yrttiuute 90 tabl., bertil’s health”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: