Uudestisyntyminen – Rebirth Mala voimakaulakoru puurasiassa

17,95 

Varasto loppu

SKU PR/00301 Categories , , , , Avainsanat
-50%

Kuvaus

Kaunis aidoista kivihelmistä valmistettu mala kaulakoru. Korussa on 108 helmeä ja kaunis lootuskuviollinen hopeanvärinen riipus. Kaulakorussa on ruusukvartseja, jaspiksia, amatsoniittejä ja turkooseja.

Puolijalokivillä / korukivillä uskotaan olevan parantavia ja eheyttäviä voimia. jokaisella kivellä sanotaan olevan omat erityiset voima-alueensa. Tähän koruun on yhdistetty kiviä jotka voivat auttaa sinua uuden polun alkutaipaleella. Koru voi olla tukenasi varsinkin silloin kun on tarve päästää irti vanhasta ja antaa tilaa uudelle.

Ruusukvartsi
Ruusukvartsi tunnetaan ”universaalin rakkauden” kivenä. Se puhdistaa ja avaa sydämen rakkaudelle itseä kohtaan sekä luo lempeän ilmapiirin sisäisten haavojen parantumiselle.

Monivärinen jaspis
Sen sanotaan olevan hyvä hoitaja. Jaspis voi ylläpitää toimintakykyä stressin aikana ja auttaa saavuttamaan mielenrauhan. Se tarjoaa suojaa ja imee negatiivista energiaa.

Turkoosi
Turkoosi edistää itsensä toteuttamista ja auttaa luovassa ongelmanratkaisussa. Se on ystävyyden symboli ja stimuloi myös romanttista rakkautta.

Amazoniitti
Amazoniitin uskotaan avaavan mielen näkemään erilaisia ​​näkökulmia. Se on aitouteen perustuva harmonian kivi, joka saattaa auttaa sinua puhumaan suoraan sydämestäsi ja olemaan uskollinen itsellesi.

Lootuskukkariipus
Lootuksenkukka on puhtauden, valaistumisen, toivon ja uudestisyntymisen symboli. Se muistuttaa luottamaan näkymättömään polkuun, joka johtaa aurinkoon.

Koru toimitetaan yksinkertaisen kauniissa kangaspussissa ja puurasiassa.

Pituus: 45 cm
Helmen halkaisija: 8 mm
Helmien lukumäärä: 108 kpl
Riipuksen halkaisja: 9 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uudestisyntyminen – Rebirth Mala voimakaulakoru puurasiassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MUUTA IHANAA: